Produktutveckling i världsklass. Vill du vara med?

Vi söker dig som vill arbeta som konsult inom produktutveckling med inriktning mot inbyggda system. Du är civilingenjör och har visat att du är en av de allra bästa. Viktiga egenskaper är att kunna arbeta självständigt men också gemensamt med kollegor och kunder i projekt. Tillsammans utför vi helhetsåtaganden eller specialistuppdrag, hemma på kontoret eller ute hos våra kunder.
Till vårt kontor i Lund söker vi mjukvaruutvecklare med inriktning mot inbyggda system. Meriterande är konsulterfarenhet och specialistkompetens inom ämnen som realtidssystem, sensorer, signalbehandling eller mobil kommunikation.

Maila din ansökan (CV, betyg och referenser) till .
Vill du veta mer, ring Jörgen Malmborg, 0708-890896.

Varför Combra i Lund?

Först och främst: Det är fantastiskt inspirerande att arbeta bland extremt duktiga och motiverade arbetskamerater. Vi lär oss ständigt nya saker av varandra, och dessutom har vi kul!
Efter ett års anställning erbjuds man som anställd delägarskap i Combra. Som medarbetare i Combra har man dessutom flera bra förmåner såsom vinstdelning, ett antal extra lediga dagar per år och betald tid för att sporta.

Lämna ett svar